Mobiele providers vergelijken

Een goede mogelijkheid om geld te besparen is om kritisch te kijken naar je vaste lasten. Bijna iedereen heeft wel een mobiel abonnement en betaalt daar maandelijks een vast bedrag voor. Vaak heb je een 1-jarig of 2-jarig mobiel abonnement afgesloten bij je provider. Met de tool op deze pagina kan je mobiele providers vergelijken. Deze tool geeft inzicht in de kosten van verschillende mobiele providers. Zo kan je zien wat de kosten voor je mobiele abonnement worden als je overstapt naar een andere provider. Bovendien krijg je inzicht in hoe veel geld je kunt besparen met overstappen naar een andere provider.

Overstappen naar een andere provider is niet altijd voordeliger. Let daarom goed op je huidige aantal minuten en mb’s en kijk goed wat je nu betaalt. Op basis van deze informatie kan je een goede keuze maken. Een verlengaanbieding van je huidige provider kan goedkoper zijn dan overstappen. Zoek daarom goed uit wat voor jou het meest voordelige mobiele abonnement is.

Huidige deals: vergelijk de mobiele providers

Bespaar geld op je mobiele telefoon abonnement

Op je mobiele abonnement kan je gemakkelijk geld besparen. Providers willen dat jij een hoger abonnement kiest. Dat doen ze door de abonnementen met meer minuten en mb’s qua prijs aantrekkelijker te maken. Zo kies jij sneller voor een abonnement met meer verbruik, omdat dat voordeliger lijkt. Maar hoe veel mb’s en minuten gebruik je nou echt? Een goede maatstaf is om je verbruiksgeschiedenis te bekijken bij je huidige provider. Het aantal minuten en/of mb’s dat je maximaal in een maand hebt verbruikt, is een goede richtlijn bij de keuze van je bel- en mb-bundel.  Deze informatie kan je gebruiken om een keuze te maken van je nieuwe abonnement. Wel geldt de regel om liever een iets te grote bundel te nemen dan een te kleine, aangezien kosten buiten je abonnement relatief hoog zijn. Bij sommige providers kun je niet verbruikte belminuten en of data meenemen naar de volgende maand.

Geld besparen op je mobiele abonnement doe je dus door goed te kijken naar je aantal belminuten en mb’s en uit te zoeken welk abonnement bij jouw verbruik past. Zo kan je een zo goedkoop mogelijk mobiel abonnement afsluiten. Uitzoeken en mobiele abonnementen vergelijken loont dus.

Wanneer kan je overstappen?

Het is mogelijk om je overstap al vanaf 120 dagen voor het aflopen van je contract rond te hebben. Dit geldt ook voor het verlengen van je huidige abonnement.